CELEBRITIES STAR LOOKS

Τα chic φορέματα των Brigitte Macron, Μπέτυ Μπαζιάνα & Μαρέβα Μητσοτάκη


MMEINTANI

8 Σεπτεμβρίου 2017

078-3580-07092017-sooc.jpg

Τι φόρεσε η Brigitte Macron στην πρώτη της εμφάνιση στην Αθήνα

[gallery-717443]

Οι τρεις γυναίκες επέλεξαν από ένα ιδιαίτερα κομψό φόρεμα, με την καθεμία να τονίζει μοναδικά τα πιο δυνατά της σημεία. Η Brigitte Macron παρέμεινε πιστή στον αγαπημένο της οίκο και εμφανίστηκε με ένα κομψότατο μίντι φόρεμα σε φλογερό κόκκινο χρώμα, το οποίο έφερε την υπογραφή Louis Vuitton και εντυπωσίασε τόσο με το άνοιγμα στην πλάτη όσο και με την ενσωματωμένη κάπα που έκανε πιο έντονο το σοφιστικέ χαρακτήρα φορέματος.

Η Πρώτη Κυρία της χώρας μας, Μπέτυ Μπαζιάνα, έκανε μία εξίσου κολακευτική και elegant εμφάνιση, με ένα little black dress με one shoulder design που, σε συνδυασμό με το κομψό hairstyle της (ένα πολύ ωραίο και chic updo) ανέδειξε πολύ όμορφα τους καλοσχηματισμένους της ώμους και έδωσε ένα ακόμη πιο θηλυκό twist στην εμφάνισή της. Μία σωστή κίνηση που καλό είναι να κάνουμε όλες οι γυναίκες, αφού το μυστικό για να δείχνουμε πάντα κομψές και περιποιημένες είναι να βρούμε ποιο είναι το δυνατό μας σημείο και να εστιάσουμε σε αυτό, στιλιστικά. Ακόμη, τα διακριτικά κοσμήματα αλλά και το μικροσκοπικό clutch της, ήταν οι πινελιές που ολοκλήρωσαν πολύ όμορφα την τόσο προσεγμένη εμφάνισή της.

Τέλος, η Μαρέβα Μητσοτάκη εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε λευκό, μαύρο και burgundy χρώμα, από το προσωπικό της brand Zeus+Dione και με ένα ιδιαίτερα μοντέρνο και fresh χτένισμα στα μαλλιά, κεντρίζοντας εξίσου την προσοχή αλλά και μια θέση ανάμεσα στις πιο κομψές παρουσίες της βραδιάς.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες καθώς και το look της Μαρέβας Μητσοτάκη εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.