CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Lady Gaga γεννήθηκε this way… για να τολμά


21 Σεπτεμβρίου 2017

lady-gaga-tudor-cover54059.jpg

Μετράει πάντα η ποιότητα που διαθέτει, η πορεία που έχει διαγράψει στον χρόνο, οι iconic προσωπικότητες που τα έχουνε επιλέξει. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση των ελβετικών ρολογιών TUDOR.

Μετά την είδηση πως ο David Beckham δεν αποχωρίζεται τα αγαπημένα του ρολόγια από τον συγκεκριμένο οίκο ωρολογοποιίας, σειρά έχει μία ακόμη ιδιαίτερη και καταξιωμένη προσωπικότητα που προστίθεται στους stars που τον επιλέγουν. Η πάντα εκκεντρική και μεγάλη trendsetter Lady Gaga είναι η νέα ambassador της εταιρίας και πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας «Born to Dare».

Αντισυμβατική, ξεχωριστή και πολύ καλλιτεχνική προσωπικότητα, η διάσημη ερμηνεύτρια και performer ενσαρκώνει ιδανικά τη φιλοσοφία της καμπάνιας «Born To Dare» μιας και η ίδια, μέσα από την πορεία της αλλά και το πολύ ιδιαίτερο στιλ της κατάφερε να γεννήσει μία πρωτότυπη περσόνα, να δημιουργήσει το δικό της ρεύμα και να σπάσει όλες τις νόρμες και τα στερεότυπα που υπήρχαν μέχρι να κάνει την εμφάνισή της.

Η Lady Gaga όμως δεν ασχολείται μόνο με τη μουσική, μιας και η ανθρώπινη πλευρά της είναι εξίσου δυνατή. Ακτιβίστρια και με μεγάλο φιλανθρωπικό έργο, έχει δημιουργήσει το Ίδρυμα «Born This Way» που βοηθά νέους ανθρώπους στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να είναι πιο κατάλληλη προκειμένου να εκπροσωπεί το concept και τη φιλοσοφία της TUDOR.

Η Lady Gaga επέλεξε το Black Bay 41, ένα από τα εμβληματικά μοντέλα καταδύσεων της TUDOR, που αντανακλά 60 χρόνια ιστορίας της ελβετικής μάρκας στην εξερεύνηση των βυθών. Η συγκεκριμένη εκδοχή του ξεχωρίζει στον καρπό χάρη στην ατσάλινη περιστρεφόμενη στεφάνη με ματ επιφάνεια από ανοδιωμένο αλουμίνιο σε μπορντό απόχρωση. Η διαμέτρου 41 mm ατσάλινη κάσα του ρολογιού στεγάζει τον αυτόματο manufacture μηχανισμό Calibre MT5602, ο οποίος διαθέτει πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC και σχεδόν 70 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

Κάτω από το θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού, το vintage αισθητικής καντράν είναι επίσης θολωτό, με μαύρη πλάκα, ευμεγέθεις ενδείξεις των ωρών και μεγάλους δείκτες, όλα με επίστρωση από μπεζ SuperLuminova, για απόλυτη ευκρίνεια στο σκοτάδι, μέσα και έξω από το νερό. Το Black Bay 41 είναι στεγανό μέχρι 200 μ. Φορά ατσάλινο μπρασελέ ή λουράκι από μαύρο παλαιωμένο δέρμα και συνοδεύεται και από ένα δεύτερο λουράκι από ύφασμα σε μαύρο ή μπορντό χρώμα.

www.tudorwatch.com

Στην Ελλάδα, η TUDOR διατίθεται από τη ROLEX HELLAS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.