CELEBRITIES STAR LOOKS

Είναι η Rihanna η νέα beauty queen του highlighter;


TSVIGKOU

5 Οκτωβρίου 2017

copy-of-21827599-503834069964178-6208041511704068096-n.jpg

Επιπλέον παρουσίασε μία σειρά highlighter που προσφέρουν λάμψη σε κάθε τύπο αλλά και χρώμα επιδερμίδας. 

 


Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να πάρουμε τον τίτλο από την Kim Kardashian και να το δώσουμε στη Riri. Και αν αναρωτιέστε σε ποιον τίτλο αναφέρομαι, να σας πω ότι πρόκειται γι αυτόν του Highlighter. Παρότι η Kim είναι αυτή που λανσάρισε πρώτη το contouring/strobing look, πλέον δείχνει να τον έχει απαρνηθεί.

Η σειρά καλλυντικών που κυκλοφόρησε από την ίδια, KKW Beauty περιέχει μεγάλη γκάμα από contouring και highlighter stick, ωστόσο στις τελευταίες της εμφανίσεις, τη βλέπουμε με ένα natural style makeup look. Οι γυαλάδες είναι διακριτικές και η λάμψη δείχνει να είναι από την ενυδατωμένη επιδερίδα και όχι από τα καλλυντικά, που έχει εφαρμόσει στο πρόσωπό της.

 

 

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on


Αυτή η υπερβολή που επικρατούσε στο παρελθόν με τα έντονα κοψίματα και τις έντονες γυαλάδες αποτελούν πλέον παρελθόν για την Kim και απ'ότι φαίνεται μέλλον για την Rihanna.

 


Η Kim δείχνει την υπεβολή της με το highlighter, μόνο για στις φωτογραφίσεις της για τη νέα σειρά καλλυντικών της. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία παραπάνω, επιλέγει πιο natural βάση για τις εμφανίσεις της off camera.

Μένουμε λοιπόν στη Rihanna και αναλύουμε κάποια από τα τελευταία της looks, που είδαμε στο instagram της. 
Extra Bonus στην 9η φωτογραφία, check ποιο είναι το "The Next Big Thing" στο makeup look που θα δοκιμάσουμε άμεσα.

 

[gallery-717581]
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.