CELEBRITIES STAR LOOKS

Δύο beauty icons μας πείθουν να δοκιμάσουμε αυτό το χρώμα στα χειλη


TSVIGKOU

9 Οκτωβρίου 2017

21980596-699828456873948-2755010564475322368-n.jpg

 

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on


​Και η Emily Ratajkowski ακολούθησε πιστά και τους τρεις κανόνες και το look της ήταν απλά υπέροχο. Το διάσημο μοντέλο έβαψε ελαφρώς και τις κάτω ρίζες των βλεφάρων της με καφέ σκιά και φυσικά τόνισε τις βλεφαρίδες της με μάσκαρα.

Στην εμφάνισή της κατά την Paris Fashion Week, η Emily μας έπεισε ότι το κραγιόν που πρέπει να επιλέξουμε για τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις είναι το πορτοκαλοκόκκινο. Και δε χρειάζεται να τονίσουμε τίποτα άλλο, μια ελαφριά βάση και ελάχιστη μάσκαρα στις βλεφαρίδες αρκούν για να ολοκληρώσουν το makeup look μας.

Η Emily δεν είναι η μόνη που λέει ναι στις πορτοκαλί αποχρώσεις. Ένα αγαπημένο beauty icon, η Violette το επιλέγει συχνά για τις καθημερινές, απλές εμφανίσεις της.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς το ταμπονάρει με τα δάχτυλά της, για να γίνει πιο απαλή-soft όπως συνηθίζουμε να λέμε-η απόχρωση.

 

A post shared by Violette (@violette_fr) on


Αν ψάχνετε πορτοκαλί κραγιόν, η gallery που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο:
 

[gallery-717259]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.