CELEBRITIES STAR LOOKS

Το iconic style evolution της Cate Blanchett στο red carpet


Αφροδίτη Σακκά

10 Οκτωβρίου 2017

cate.jpg

Στο κόκκινο χαλί, τα επιτεύγματά της έχουν υπάρξει ισάξια εντυπωσιακά. Είναι γνωστή για τα στιλιστικά της ρίσκα, είτε είναι έντονα patterns, είτε μία διαφανής τουαλέτα Galliano και σχεδόν πάντα έχουν τεράστιο αντίκτυπο στη βιομηχανία της μόδας. Το βασικό στοιχείο που κάνει το στιλ της τόσο ξεχωριστό και κομψό, είναι το ότι απορρίπτει πάντα τη ασφαλή επιλογή και διαλέγει κομμάτια σχεδιαστών όπως Balenciaga, Alexander McQueen, Armani και Givenchy. Ενώ κάποιες ηθοποιοί αδυνατούν να υποστηρίξουν υπερβολικά structured γραμμές ή εκκεντρικές λεπτομέρειες, η Blanchett βάζει πάντα τη δική της προσωπική πινελιά, προσδιορίζοντας έτσι τον εαυτό της ως expert της μόδας, παρά ως follower των εκάστοτε trends.

Κατά τη διάρκεια της αξιοσέβαστης καριέρας της, η Blanchett έχει συγκεντρώσει όχι μόνο έναν μεγάλο αριθμό βραβείων -από Oscar, μέχρι Golden Globe, μέχρι BAFTA- αλλά έχει φορέσει τουαλέτες που θα μείνουν στην ιστορία: ποιος μπορεί να ξεχάσει το κίτρινο φόρεμα Valentino που φορούσε όταν πήρε το Oscar της, ή το περίπλοκα κεντημένο John Galliano for Dior φόρεμα που διάλεξε όταν πήγε πρώτη φορά στα Academy Awards;

 

Δείτε στη gallery το εμβληματικό style evolution της Cate Blanchett.

[gallery-717651]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.