CELEBRITIES STAR LOOKS

Βάζουμε στο νεσεσέρ μας σκιές σαν αυτή της Beyonce


TSVIGKOU

23 Οκτωβρίου 2017

22580768-256466691542792-3974956189082451968-n.jpg

Διαβάστε εδώ: Η εμφάνιση της Beyoncé που δικαιολογεί τον τίτλο της βασίλισσας

Και αυτή τη φορά δε θα μείνουμε στα μαλλιά της, θα κάνουμε focus στο μακιγιάζ της και συγκεκριμένα στη σκιά που εφάρμοσε στο κινητό της βλέφαρο.

Αυτή η μεταλλική σκιά σε bronze απόχρωση δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ μας. Ταιριάζει σε πρωινά αλλά και βραδινά μακιγιάζ. Μπορεί να φορεθεί μόνη της, αφήνοντας τα χείλη σε φυσικούς τόνους ή να συνδυαστεί με μολύβι στις ρίζες των βλεφαρίδων και έντονα χείλη σε πορτοκαλί, κόκκινη ή και σκούρα απόχρωση.


Όποιο μακιγιάζ και αν επιλέξετε, μην αμελήσετε να εφαρμόσετε μάσκαρα στιςρίζες των βλεφαρίδων σας. Επιπλέον προτιμήστε να κάνετε μία ανάλογη με της Beyonce, ενυδατική, λαμπερή βάση. Το bronzer στα ζυγωματικά δένει απόλυτα και ταιριάζει και στο φθινοπωρινό μακιγιάζ-απλή αναφορά, για όσες θεωρούν ότι είναι καλοκαιρινό καλλυντικό.

Και επειδή όπως προαναφέραμε, μία τέτοια σκιά δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ, ψάξαμε στην αγορά και εντοπίσαμε αντίστοιχες με αυτή που φοράει η Queen Bey.

[gallery-717701]

Ο πιο safe συνδυασμός για να εντυπωσιάσετε με τη συγκεκριμένη σκιά, είναι να επιλέξετε χείλη σε nude αποχρώσεις.
Η Olivia Culpo επιλέγει στις περισσότερες εμφανίσεις της nude κραγιόν.

[gallery-716737]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.