CELEBRITIES STAR LOOKS

Αυτό είναι το αντιγηραντικό skincare μυστικό της Beyonce


TSVIGKOU

6 Νοεμβρίου 2017

abaca-545210-195.jpg

 

Η Queen Bey λοιπόν εφαρμόζει την ενυδατική ματιών της, σε όλο της το πρόσωπο. Ο λόγος είναι ότι το συγκεκριμένο προϊόν αποτελείται από μικρότερα σωματίδια σε σχέση με την κρέμα προσώπου, καθώς το δέρμα στην περιοχή των ματιών είναι πιο λεπτό. Τα συστατικά λοιπόν που περιέχονται στα συγκεκριμένα προϊόντα απορροφόνται πιο εύκολα και εισχωρούν στις εσωτερικές στοιβάδες δέρματος. Μήπως λοιπόν να δοκιμάσουμε κι εμείς να βάζουμε κρέμα ματιών σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ;

[gallery-716406]

Επιπλέον θα πρέπει να σας πούμε ότι η Beyonce δε σταματάει την ενυδατική προσώπου στο λαιμό και το ντεκολτέ. Συνεχίζει σε όλο της το σώμα, ιδιαίτερα τις ημέρες που νιώθει ότι είναι ξηρό. Ο λόγος είναι ότι οι αντιγηραντικές κρέμες είναι πλούσιες σε συστατικά που στοχεύουν σε προβλήματα του δέρματος και η Beyonce θέλει να τα εφαρμόσει σε όλα τα σημεία του σώματός της.
 

[gallery-716415]


Λέτε να έχει δίκιο η Beyonce;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.