CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Roberta Armani μιλάει στο Jenny.gr για μόδα και στιλ


MMEINTANI

9 Νοεμβρίου 2017

abaca-341742-004.jpg

Μια τέτοια εμπειρία είχα πρόσφατα με τη Roberta Armani, ανιψιά του διάσημου Ιταλού designer Giorgio Armani, η οποία ταξίδεψε στη χώρα μας αποκλειστικά για το opening του νέου καταστήματος Armani Exchange στο Golden Hall. Ενός νέου και ιδιαίτερα μοντέρνου style hotspot, το οποίο έκανε μόλις την άφιξή του στη χώρα μας, συγκεντρώνοντας το πιο fashionable crowd στα λαμπερά εγκαίνιά του.

Προσωπικά είχα την ευκαιρία να συζητήσω μαζί της και δεν μπορώ παρά να σταθώ στο πόσο γλυκιά, εγκάρδια και πρόθυμη ήταν αλλά και το πόσο έδειξε να απολαμβάνει την επίσκεψή της - μου εκμυστηρεύτηκε μάλιστα πως αυτό που λατρεύει στους Έλληνες είναι το γεγονός πως ξέρουν να απολαμβάνουν τα πάντα, όπως για παράδειγμα το να πίνουν καφέ στον ήλιο χωρίς να αγχώνονται, όπως οι Ιταλοί.

Πώς σας φαίνεται το νέο κατάστημα Armani Exchange στο Golden Hall;

Θεωρώ πως είναι τόσο όμορφο, είναι ζωηρό, ακολουθεί ακριβώς το πνεύμα της Armani Exchange, που έχει να κάνει με νεαρό κόσμο, με διάφορες κουλτούρες, με ενέργεια.

Θεωρείτε ότι το ελληνικό στιλ μοιάζει με το ιταλικό;

Πολύ. Είμαστε δύο χώρες γεμάτες ζωντάνια και πάθος, ζεστές σαν τον ήλιο.

[gallery-717812]

Πώς νιώθετε που είστε η «φωνή» του διάσημου και επιτυχημένου θείου σας;

Είμαι απλά μία από τους πολλούς managers του brand. Ο θείος μου έχει το δικό του κοινό και fans, εγώ ίσως είμαι απλά η «φωνή» και το «πρόσωπο», κάτι που είναι τιμή μου, φυσικά.

Παλιότερα θέλατε να σπουδάσετε υποκριτική, σωστά;

Με βοήθησε πολύ καθώς έτσι έμαθα πώς είναι να δουλεύεις με stars.

Το μυστικό για μία chic εμφάνιση;

Στις μέρες μας όλοι επιλέγουν να δείχνουν πολλά. Πολύ δέρμα, πολύ μακιγιάζ, πολύ έντονα μαλλιά. Νομίζω ότι ισχύει πως less is more.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.