CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Victoria Beckham έχει τέλεια επιδερμίδα λόγω αυτής της συνήθειας που διαρκεί μόλις 90 δευτερόλεπτα


TSVIGKOU

20 Νοεμβρίου 2017

23734492-1261463873957452-1478977378561556480-n.jpg
 
 
Η ίδια φημίζεται για την αψεγάδιαστη και πάντα λαμπερή της επιδερμίδα, η οποία όπως αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό μόδας Harper's Bazaar, στηρίζεται σε ένα beauty trick που διαρκεί μόλις 90 δευτερόλεπτα.

Η Victoria όταν ξυπνάει το πρωί, ρίχνει κρύο νερό επάνω της για 30 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια αλλάζει σε ζεστό για τον ίδιο χρόνο και τέλος παγωμένο για ακόμα 30 δευτερόλεπτα.
Αυτή η συνήθεια γίνεται μετά το μπάνιο, το οποίο έχει γίνει με ζεστό νερό. Αυτή η εναλλαγή κρύο-ζεστό-παγωμένο γίνεται πάντα στο τέλος.

Η αλήθεια είναι ότι όταν στην αρχή διαβάσαμε ρουτίνα ομορφιάς 90 δευτερολέπτων ενθουσιαστήκαμε, ωστόσο όταν διαβάσαμε τη διαδικασία μπήκαμε σε σκέψεις, καθώς δεν είναι τόσο εύκολο και από την άλλη ο χρόνος είναι αρκετός για να μείνουμε 30 δευτερόλεπτα σε παγωμένο αλλά και σχεδόν καυτό νερό. 


Ωστόσο να σας ενημερώσουμε ότι αυτή η συνήθεια πιθανότατα θα φέρει θετικά αποτελέσματα στην όψη της επιδερμίδας καθώς σύμφωνα με δερματολόγους βοηθάει στη σωστή κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιεί το μεταβολισμό, καίει το λίπος, χαρίζει την απαιτούμενη ενέργεια που χρειαζόμαστε κάθε πρωί.

Είστε έτοιμες να τη δοκιμάσετε;

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το μυστικό ομορφιάς της Victoria Beckham, μοιάζει αρκετά με αυτό της Kate Moss.

Διαβάστε εδώ " H facial θεραπεία της Kate Moss βρίσκεται στο ψυγείο σας."

Στην gallery που ακολουθεί δείτε 10 κραγιόν που είναι σχεδόν ίδια με αυτά που χρησιμοποιεί η Victoria:

[gallery-716869]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.