CELEBRITIES STAR LOOKS

Οι ατημέλητες μπούκλες και το sparkling makeup αποτελεί παρελθόν για τους αγγέλους της "Victoria’s Secret"


TSVIGKOU

1 Δεκεμβρίου 2017

24178049-134787863888692-2066187991625236480-n.jpg

 

Στο χθεσινό red carpet που έγινε για τους "Victoria's Secret Angels", κάποια μοντέλα υιοθέτησαν ένα εντελώς διαφορετικό beauty style. από αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπομε από εκείνες. Smokey eyes τονισμένα στις άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων και κοτσίδες πιασμένες ψηλά οι οποίες αναδείκνυαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

 

 

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

Το dramatic look της Taylor Hill ήταν ένα από τα πιο sexy που είδαμε στο κόκκινο χαλί. Smokey, cat eye look και slik ponytail, τραβηγμένο προς τα πίσω. Ένα look που συνδάστηκε άψογα με το Mugler φόρεμά της και τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια της.

 

 

A post shared by Vincent Oquendo (@makeupvincent) on

Η σουηδέζα Elza Hosk,επέλεξε sparkling look με glitter στο κινητό βλέφαρο και eyeliner στις άνω ρίζες των βλεφάρων, ενώ για τα μαλλιά προτίμησε κοτσίδα χωρίς όγκο στις ρίζες και ανάλαφρες μπούκλες για τις άκρες.

 

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Η Lais Ribeiro προτίμησε πιο φυσικό μακιγιάζ με κόκκινα χείλη και messy ponytail. Ένα look που μας ταξίδεψε πίσω στη δεκαετία του 90.

Ρίχνουμε μια ματιά στα beauty looks που είδαμε στο τελευταίο catwalk του οίκου "Victoria's Secret" και κάνουμε τη σύγκριση. Αλήθεια εσείς ποιο προτιμάτε;
Μήπως ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από το εντυπωσιακό, shiny look;

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες από το μακιγιάζ που είδαμε στο catwalk της "Victoria’s Secret"

Τέλος δείτε και το look που επιλέγουν για να ταξιδέψουν:

[gallery-717879]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.