CELEBRITIES STAR LOOKS

Get the look: Φοράμε τις ρίγες όπως η Olivia Palermo


MMEINTANI

10 Ιανουαρίου 2018

20170917-zaa-d20-1451.jpg

5 πράγματα που δεν φοράει σχεδόν ποτέ η Olivia Palermo

Το look που βλέπετε στη φωτογραφία ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αφού εκ πρώτης όψεως δείχνει αρκετά basic, η ριγέ φούστα όμως κάνει όλη τη διαφορά και το αναβαθμίζει με ευκολία. Πώς μπορούμε λοιπόν να το αντιγράψουμε;

The key piece: Η ριγέ φούστα

Όπως ακριβώς και ένα ριγέ παντελόνι, έτσι και μια ασύμμετρη φούστα με το ίδιο μοτίβο μπορεί εύκολα να απογειώσει ένα look, αρκεί να το φορέσουμε με λίγο πιο basic κομμάτια, ώστε να το αφήσουμε να αναδειχτεί όπως πρέπει.

Ριγέ ασύμμετρη φούστα, MANGO / Basic ζιβάγκο μπλούζα, ΆLE / Μαύρο glitter μποτάκι, EXE, Tsakiris Mallas

Τhe top: Basic ζιβάγκο

Η Olivia Palermo επέλεξε σωστά να συνδυάσει την statement φούστα της με ένα πολύ απλό μονόχρωμο ζιβάγκο από πάνω. Αν θέλετε να του δώσετε ένα extra twist, μπορείτε να προσθέσετε ένα λεπτό και διακριτικό κόσμημα στον λαιμό.

5 λόγοι που η Olivia Palermo είναι το αγαπημένο μας style crush

[gallery-716357]

The shoes: Ankle boots

Σε ίδια λογική κινήθηκε και για τα παπούτσια, επιλέγοντας ένα κλασικό ζευγάρι μποτάκια. Εσείς αν προτιμάτε κάτι πιο ιδιαίτερο, μπορείτε να ποντάρετε σε ένα σκουρόχρωμο σχέδιο διακοσμημένο με γκλίτερ, κάτι που βλέπουμε πολύ τον τελευταίο καιρό και θεωρείται μεγάλη τάση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.