CELEBRITIES STAR LOOKS

Το λαμπερό δέρμα της Gigi Hadid οφείλεται στα... ρούχα της


MMEINTANI

11 Ιανουαρίου 2018

gigi-hadid.jpg

Αλλά όχι μόνο. Εάν μυστικό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αγαπάει η Gigi Hadid, έχει να κάνει με τα χρώματα που διαλέγει να φοράει. 

 

Το έντονο ροζ για παράδειγμα κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά, αφού «φωτίζει» το πρόσωπό της και ταιριάζει πολύ όμορφα με τα ξανθά μαλλιά της.

 

 

last night for @mertalas @marcuspiggot book launch !! so fun, congrats my friends !! ???????????????????????? late night glam party @patrickta @laurapolko @mimicuttrell ft @lorraineschwartz ????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

Η ίδια ξέρει πολύ καλά ότι παίζουν βασικό ρόλο στην εμφάνισή μας και μάλιστα, ως ξανθιά, φροντίζει να επιλέγει αποχρώσεις που και με τα μαλλιά της ταιριάζουν και κάνουν την επιδερμίδα της να δείχνει πιο φωτεινή.

5 χρώματα που ταιριάζουν τέλεια στις μελαχρινές

[gallery-715900]

Σε περίπτωση βέβαια που δεν είστε ξανθιά όπως το νεαρό μοντέλο αλλά ανήκετε στις μοιραίες καστανομάλλες, στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να δείτε τα χρώματα που ταιριάζουν τέλεια στις μελαχρινές και αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τα μαλλιά σε σκούρες αποχρώσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.