CELEBRITIES STAR LOOKS

H Caroline de Maigret μας λέει όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για τις αφέλειές της


TSVIGKOU

25 Ιανουαρίου 2018

20150930-zaf-v01-057.jpg

 

Έχεις πιστολάκι;

Όχι, δεν έχω. Και μάλλον πρέπει να αποκτήσω ένα. Κάποιες φορές νιώθω σα να έχω ένα χταπόδι στο κεφάλι μου και χτενίζω τα μαλλιά μου για να το διώξω.

Χρησιμοποιείς κάποιο συγκεκριμένο σαμπουάν;

Αγοράζω σαμπουάν από το supermarket και το μόνο κριτήριο που έχω για τη σωστή επιλογή είναι η  μυρωδιά του. Λούζω τα μαλλιά μου κάθε πρωί, ενώ ξέρω ότι δεν πρέπει. Ωστόσο αν δεν το κάνω νιώθω ότι είναι βρώμικα τα μαλλιά μου. Επίσης κάποιες φορές κάνω και μάσκα μαλλιών.

Οι αφέλειες αποτελούν το σήμα κατατεθέν στην εμφάνισή σου. Πόσο καιρό τις έχεις;

Δέκα χρόνια. Νομίζω ο κόσμος θεωρεί ότι γεννήθηκα με αφέλειες.

Ποια ήταν η αφορμή για να τις κόψεις, την πρώτη φορά;

Τις έκοψα για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης. Μου είπαν "Δεν καταλαβαίνεις, είναι ό.τι χρειάζεται το πρόσωπό μου και θα είναι καταπληκτικές, θα αλλάξουν τα πάντα επάνω σου". Για εμένα ήταν πολύ περίεργο να αλλάξω τα μαλλιά μου και σκεφτόμουν, "Γιατί θα αλλάξουν το πρόσωπό μου"; Και ύστερα το έκαναν, μου έκοψαν αφέλειες και πραγματικά όλα ήρθαν σε απόλυτη ισορροπία στο πρόσωπό μου. Και σήμερα κρύβουν ακόμα και τις αφέλειές μου.

Ναι, αν είχες μερικές...

Όχι, έχω αλλά δεν μπορείς να τις δεις. Κρύβονται από τις αφέλειες.

Άρα οι αφέλειες είναι καλύτερες από το Botox;

Για τώρα ναι. Δεν ξέρω τι θα κάνω στο μέλλον. Είμαι τυχερή μέχρι στιγμής γιατί έχω καλά γονίδια και βάζω αρκετή ενυδατική στο πρόσωπό μου. Λατρεύω τις ενυδατικές.

Κόβεις μόνη σου τις αφέλειες, όπως προτείνεις στο βιβλίο σου;

Ναι, με το ψαλίδι της κουζίνας μου. Όλοι οι κομμωτές με μισούν γι αυτό. Βέβαια κάποιες φορές καταλήγω με τρύπες πάνω από το κινητό μ ου βλέφαρο, που είναι σχεδόν γελοίο.

Ποια είναι η τεχνική για να τις κουρεύεις;

Τις κόβω κάθετα.

[gallery-718151]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.