CELEBRITIES STAR LOOKS

Πώς θα αποκτήσουμε τα bold, κόκκινα χείλη της Riri


TSVIGKOU

1 Φεβρουαρίου 2018

23347669-274734373036951-5741336977907646464-n.jpg

Και ένα από τα χρώματα που επιλέγει συχνά η ίδια στις εμφανίσεις της είναι το κόκκινο. Συγκεκριμένα η Riri προτιμάει την πιο σκούρα, κλασσική απόχρωση και όχι την πολύ ανοιχτή. Ένα χρώμα που ταιριάζει απόλυτα στη σταρένια επιδερμίδα της και τα μελαχρινά της μαλλιά.

Πώς μπορούμε ωστόσο εμείς να πετύχουμε τόσο έντονα, κόκκινα χείλη;

 

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

Το μυστικό είναι στη βάση. Όταν επιλέγουμε έντονα χρώματα, πρέπει να κάνουμε βάση και στα χείλη μας. Αρκούν μερικές ταμποναριστές κινήσεις με foundation και μία μέτρια κάλυψη, για να στρώσει καλά το κραγιόν στα χείλη και να έχει διάρκεια το χρώμα. Στη συνέχεια κάνουμε περίγραμμα με κόκκινο μολύβι και γεμίζουμε και το εσωτερικό. Τελευταίο βήμα είναι το κραγιόν, το οποίο περνάμε δύο, ίσως και τρεις στρώσεις για να είναι έντονο το αποτέλεσμα. Πριν από κάθε στρώση, ταμπονάρουμε ελαφρώς τα χείλη με ένα χαρτομάντηλο για να φύγει το περιττό προϊόν και εφαρμόζουμε ξανά κραγιόν.

Αν επιλέξετε τόσο έντονα χείλη, μπορείτε απλά να προσθέσετε γυαλάδες στο πρόσωπό σας, ελάχιστο ροζ ρουζ στα μήλα και μάσκαρα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες σας. 

[gallery-287232]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.