CELEBRITIES STAR LOOKS

Αναλύοντας το beauty style της Melania Trump


TSVIGKOU

2 Φεβρουαρίου 2018

20171207-zaa-s152-055.jpg

Σε αυτό το άρθρο, αφού μελετήσαμε κάποιες από τις εμφανίσεις της Melania Trump, καταλήξαμε στις αγαπημένες της beauty επιλογές. Πώς φτιάχνει τα μαλλιά της, το χρώμα επιλέγει για το μανικιούρ της και πώς βάφεται;

ΠΡΟΣΩΠΟ

Η Melania επιλέγει ενυδατωμένη βάση, γι αυτό πάντα δείχνει τόσο λαμπερό το πρόσωπό της. Τονίζει τα ζυγωματικά της με bronzer, καθώς και τη μύτη της στην κορυφή για να φαίνεται πιο λεπτή. Κάνει focus και στο σχήμα των φρυδιών της, ενώ ποτέ δεν ξεχνά να τονίσει τα μάτια της με μαύρο μολύβι εσωτερικά στις άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων. Τέλος όσο για τα χείλη της η Melania είναι λάτρης του lip gloss και προτιμάει nude και ροζ αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα με τη σταρένια της επιδερμίδα και τα καστανά της μαλλιά.

ΜΑΛΛΙΑ

Η Melania δίνει πάντα κίνηση στις άκρες της. Η φράντζα της έχει όγκο και επιλέγει πάντα να κάνει χωρίστρα στην άκρη. Σπάνια τη συναντάμε με αυστηρά ίσια μαλλιά. Αντιθέτως σε αρκετές εμφανίσεις τα πιάνει ψηλά, σε χαλαρό στιλ. Ένα hairlook που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

ΝΥΧΙΑ

Η Melania Trump έχει πάντα περιποιημένα άκρα. Αγαπημένες της επιλογές οι nude αποχρώσεις, καθώς επίσης και το γαλλικό μανικιούρ. Αυτά τα χρώματα ταιριάζουν απόλυτα με τη σταρένια της επιδερμίδα, ενώ προσθέτουν μία ακόμη chic πινελιά στις εμφανίσεις της.

Στην gallery που ακολουθεί δείτε κάποιες από τις καλύτερες εμφανίσεις της Melania Trump:

[gallery-717807]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.