CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Kate Middleton απάντησε στους haters που είπαν ότι δεν φόρεσε μαύρα


MMEINTANI

21 Φεβρουαρίου 2018

kate.jpg

Λίγες μέρες μετά τον χαμό που έγινε στα social media, με την πλειοψηφία του κόσμου να λέει ότι θα έπρεπε να έχει φορέσει και εκείνη μαύρα όπως έκαναν όλες οι celebrities, ως ένδειξη συμπαράστασης στις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί στο Hollywood, η Kate Middleton έδωσε το «παρών» σε show της London Fashion Week φορώντας ένα midi φόρεμα με black & white μοτίβο.

 

Η συγκεκριμένη επιλογή σχολιάστηκε με δύο τρόπους, με άλλους να λένε ότι το έκανε προκειμένου να δείξει εμμέσως ότι υποστηρίζει τις γυναίκες που έχουν υποστεί παρενόχληση, έστω και με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για διάθεση να «πειράξει» όσους την κατέκριναν.

Θυμηθείτε την εμφάνιση της Kate Middleton στα BAFTAs 2018

[gallery-718247]

Σίγουρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς ισχύει, θα ήθελα όμως σε αυτό το σημείο να εκφράσω την άποψη ότι, όχι, δεν χρειάζεται να φορέσεις μαύρη Haute Couture για να συμπαρασταθείς στις γυναίκες που το χρειάζονται. Και το σκούρο πράσινο μια χαρά είναι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.