CELEBRITIES STAR LOOKS

Το beauty look της Hailey Baldwin είναι η ανοιξιάτικη έμπνευση που χρειαζόμαστε


TSVIGKOU

17 Μαρτίου 2018

20180311-zap-m162-012.jpg

 

Από τη μία το αυστηρό καρέ μαλλί της, το οποίο το είχε ισιώσει και στις άκρες είχε δώσει φορά προς τα μέσα, το ξανθό της χρώμα όπου οι ρίζες ήταν πιο σκούρες και έτσι το αποτέλεσμα ήταν πιο ζεστό και sexy και τέλος το fresh spring μακιγιάζ της ήταν ο συνδυασμός που θέλουμε αυτή την εποχή. 

Τα χείλη τα είχε περάσει απλά με ένα λαμπερό lip gloss-είναι ένα από τα must have προϊόντα της σεζόν-, στο κινητό της βλέφαρο είχε απλώσει σκιά που περιείχε shimmer και είχε μία διακριτική λάμψη, ενώ τα ζυγωματικά της ήταν ελαφρώς τονισμένα με απαλό, καφέ χρώμα και έτσι οι γωνίες του προσώπου της είχαν τονιστεί περισσότερο.

Sexy, φρέσκο και άκρως ανοιξιάτικο είναι οι τρεις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν το beauty look της Hailey Baldwin, το οποίο θέλουμε να αντιγράψουμε άμεσα.

[gallery-718314]

Οι glitter σκιές είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις για την άνοιξη του 2018.
Δείτε πώς τις είδαμε στο SS18 catwalk του Topshop:

[gallery-717518]
 

Extra Info: Το μακγιάζ της είναι ιδανικό ακόμα και για bridal look, οι νυφούλες του 2018 καλό είναι να κρατήσουν screenshot από την εικόνα της!
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.