CELEBRITIES STAR LOOKS

Η 83χρονη γιαγιά της Kim Kardashian είναι η πραγματική star της οικογένειας


MMEINTANI

30 Μαρτίου 2018

29402329-162139407735817-2607265347350298624-n.jpg

Και αυτό δεν περιορίζεται μόνο ανάμεσα στις διάσημες αδερφές αλλά πολύ συχνά μπαίνει και η μητέρα τους, Kris Jenner, στο παιχνίδι, μιας και η ίδια είναι το "μυαλό" πίσω από οτιδήποτε κάνουν οι κόρες. Ενίοτε βέβαια, χρησιμοποιούν ακόμα πιο μεγάλα μέσα.

Και μιλάμε για τη... γιαγιά τους. Ναι, διαβάζετε και βλέπετε σωστά. Η Kim Kardashian αποφάσισε να επιστρατεύσει την αγαπημένη της 83χρονη γιαγιά Mary Jo και την έβαλε να ποζάρει μαζί με την ίδια και την κόρη της, Kris, προκειμένου να διαφημίσει το νέο concealer των KKW BEAUTY.

Σε ένα αρκετά μίνιμαλ shooting όπου βλέπουμε τρεις γενιές να ποζάρουν μαζί, οι διάσημες γυναίκες φωτογραφίζονται χαμογελαστές φορώντας μαύρα και μπεζ ζιβάγκο και, εκτός του ότι δείχνουν πιο chic από ποτέ, η γιαγιά Mary Jo θα λέγαμε ότι κλέβει και την παράσταση - σίγουρα το γεγονός ότι έκανε ένα μίνι transformation φορώντας ξανθιά περούκα έπαιξε κάποιο ρόλο, όπως και το ότι σίγουρα μια επεξεργασία με photoshop, την έχει υποστεί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.