CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Meghan Markle μας απογοήτευσε για πρώτη φορά με το look της


MMEINTANI

23 Απριλίου 2018

20180421-zaa-ap2-542.jpg

Το γεγονός γιορτάστηκε με ένα μεγάλο πάρτι όπου εμφανίστηκαν πολλοί καλλιτέχνες, με τη Βασιλική οικογένεια να δίνει φυσικά το «παρών» - εκτός από την Kate Middleton η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο μαιευτήριο.

Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν, όλα τα φλας στράφηκαν στη Meghan Markle και το look που επέλεξε για την περίσταση… απογοητεύοντάς μας λίγο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Η μέλλουσα σύζυγος του Prince Harry επέλεξε ένα μπλε φόρεμα με την υπογραφή της Stella McCartney (η οποία φημολογείται ότι θα σχεδιάσει και το νυφικό της), το οποίο διέθετε ενσωματωμένη κάπα.

Το outfit συμπληρώθηκε με γόβες στην ίδια απόχρωση, πολλά χρυσά κοσμήματα και ένα clutch σε επίσης χρυσό χρώμα, το οποίο πρόσθεσε το απαιτούμενο φως στην εμφάνισή της.

Δείτε την εμφάνισή της από κάθε οπτική γωνία

[gallery-718406]

Τι πήγε στραβά λοιπόν; Για κάποιο λόγο, η συγκεκριμένη εμφάνιση συγκαταλέγεται στις πιο αδιάφορες που μας έχει χαρίσει η συγκεκριμένη celebrity, αφού παρόλο που είναι ένα απόλυτα chic σύνολο, για κάποιο λόγο το αποτέλεσμα ήταν κάπως «άχρωμο», βαρετό και φλατ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.