CELEBRITIES STAR LOOKS

Melania Trump: Απέδειξε πόσο έξυπνη είναι με το φόρεμα που διάλεξε να φορέσει


MMEINTANI

24 Απριλίου 2018

abaca-634127-009.jpg

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και η όμορφη σύζυγός του, Melania Trump υποδέχτηκαν στον Λευκό Οίκο τον Πρόεδρο της Γαλλίας και τη σύζυγό του και όλοι μαζί μας χάρισαν μερικά από τα πιο απρόσμενα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Ο Emmanuel Macron και η Brigitte ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα της ημέρας, εκείνη που τράβηξε όμως όλα τα βλέμματα δεν ήταν άλλη από την Melania Trump, η οποία μάλιστα έκανε και μια πανέξυπνη στιλιστική επιλογή προκειμένου να καλωσορίσει το ζεύγος από τη Γαλλία.

[gallery-718412]

Ποιο ήταν αυτό; Το γεγονός ότι το μαύρο φόρεμα με την ενσωματωμένη κάπα που επέλεξε να φορέσει για να τους υποδεχτεί, έφερε την υπογραφή του γαλλικού οίκου Givenchy, προς τιμήν δηλαδή της χώρας τους.

Κατά τα άλλα, η Melania επέλεξε να ολοκληρώσει το look της με ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, ίδια ακριβώς επιλογή με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας - της Melania ήταν Christian Louboutin, ακόμα μία έμμεση αναφορά στο γαλλικό στιλ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.