Τι skincare προϊόντα επιλέγει η Angelina Jolie;

Δευτέρα, 07 Μαΐου 2018
20180218-zaf-l94-035.jpg

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Angelina αποκάλυψε ότι οφείλει πολλά στη δερματολόγο της, Dr. Rhonda Rand, την οποία είχε επισκεφθεί μαζί με τη μητέρα της, σε μικρή ηλικία για να δει μία ουλή που είχε. Από τότε, μέχρι σήμερα η Dr. Rhonda Rand είναι η δερματολόγος της Angelina, την οποία εμπιστεύεται με κλειστά μάτια.

Νερό, σωστή διατροφή και καλά προϊόντα ενυδάτωσης το μυστικό της λαμπερής όψης της.

Περιέγραψε την περιποίηση της επιδερμίδας της, μινιμαλιστική, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά αποφεύγει τις υπερβολές και δε χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά της, πολλά προϊόντα ομορφιάς. 

Δείτε πόσο λαμπερή είναι η επιδερμίδα της.

"Όταν η Jolie ξέρει ότι πρέπει να φροντίσει ιδιαίτερα την επιδερμίδα της, καθώς είναι κάτι που χρειάζεται ακόμα και στην καριέρα της, κάνει ότι είναι λογικό και δεν υπερβάλλει ποτέ. Είναι τυχερή καθώς διαθέτει όμορφο χρώμα δέρματος και έχει τα γονίδια της μαμάς της, γι αυτό δεν είναι απαραίτητο να κάνει πολλά. Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι μόνο αντηλιακό, ήπιο καθαριστικό, αντιοξειδωτικά και μερικές φορές προϊόντα με  γλυκολικά [οξέα] και πάντα προτιμάει τα φυσικά προϊόντα, αποφεύγει τα πολλά χημικά" είπα η Dr Rhonda Rand στο Refinery29.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί την εμφάνιση της Angelina με όλα της τα παιδιά, στο Λούβρο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα