CELEBRITIES STAR LOOKS

Step by Step το nude makeup look της Irina Shayk


TSVIGKOU

16 Μαΐου 2018

20180510-zaf-f84-603.jpg

Η Irina επέλεξε ήρεμο hairstyle, κάνοντας τα μαλλιά της ίσια και πιάνοντας τα μισά πάνω, με χωρίστρα στη μέση. Σε ήρεμους τόνους κινήθηκε και το μακιγιάζ της, ακολουθώντας την τάση της εποχής που θέλει τη φυσική ομορφιά να πρωταγωνιστεί φέτος.

Για να αποκτήσουμε το makeup look του διάσημου μοντέλου, κάνουμε αρχικά focus στη λεία επιδερμίδα. Επιλέγουμε ένα απαλό foundation και κάνουμε τη βάση στο πρόσωπό μας. Τη σβήνουμε προς τα κάτω, σε λαιμό και ντεκολτέ για να είναι ομοιόμορφο το αποτέλεσμα.


La Mer The Soft Fluid Long Wear Foundation

Τονίζουμε ελαφρώς τα ζυγωματικά για να δημιουργήσουμε γωνίες. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι διακριτικό, όπως τις Irina, γι αυτό αποφεύγουμε προϊόντα που είναι αρκετά πιο σκούρα από το φυσικό μας χρώμα.


Estée Lauder Bronze Goddess Illuminating Powder

Σειρά έχουν τα μάτια, τονίζουμε εσωτερικά τις κάτω ρίζες των βλεφάρων με μαύρο μολύβι και δίνουμε μία διακριτική λάμψη στα μάτια με σκιά στο χρώμα της άμμου, στο κινητό βλέφαρο. Ολοκληρώνουμε το look, με μάσκαρα στις βλεφαρίδες, ενώ δεν αμελούμε να τονίσουμε και τα φρύδια μας.


Lancome Ombre Hypnose Matte Colour High Fidelity Eyeshadow, Beige

Τέλος για τα χείλη επιλέγουμε ένα matte κραγιόν, σε μπεζ-καφέ απόχρωση.


Urban Decay Vice Lipstick

Δείτε ακόμη τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της Kendall Jenner στο κόκκινο χαλί, στο Φεστιβάλ των Καννών:

[gallery-718470]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.