CELEBRITIES STAR LOOKS

Cannes 2018: Το Dior φόρεμα της Emilia Clarke χρειάστηκε 250 ώρες για να δημιουργηθεί


MMEINTANI

17 Μαΐου 2018

20180515-zaf-ny1-149.jpg

Η νεαρή ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας Solo: A Star Wars Story και κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας, χάρη στην ονειρική Dior Couture δημιουργία που επέλεξε να φορέσει.

[gallery-718485]

Το εντυπωσιακό φόρεμα ήταν μια custom δημιουργία διά χειρός της artistic director του γνωστού γαλλικού οίκου, Maria Grazia Chiuri, η οποία χρειάστηκε περισσότερες από 250 ώρες για να φτιαχτεί στο χέρι.

Σε στιλ off the shoulders και με μία υπέροχη ουρά, το συγκεκριμένο φόρεμα διαθέτει τρεις διαφορετικές αποχρώσεις από τούλι για να δίνουν περισσότερο βάθος οπτικά, σε navy, μελιτζανί και μαύρο τόνο.

Το φόρεμα είχε σαν έμπνευση το 35ο look που θαυμάσαμε στο catwalk του οίκου Dior για τη σεζόν Spring 2018 και μάλιστα, ο διάσημος οίκος φρόντισε να μοιραστεί φωτογραφίες από τη διαδικασία δημιουργίας του, οι οποίες φυσικά είναι το ίδιο ονειρεμένες με το τελικό αποτέλεσμα.

Gallery: Θυμηθείτε περισσότερα looks από την κολεξιόν Christian Dior Spring 2018

[gallery-718161]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.