CELEBRITIES STAR LOOKS

2 στιλιστικά μαθήματα που κρατάμε από τo look της Victoria Beckham στον royal γάμο


MMEINTANI

21 Μαΐου 2018

abaca-637630-005.jpg

#RoyalWedding: Τα looks των διάσημων καλεσμένων του Harry και της Meghan

[gallery-718496]

Στις καλοντυμένες της ημέρας πάντως ανήκει σίγουρα η Victoria Beckham, η οποία μπορεί να έγινε viral λόγω της κατσουφιασμένης έκφρασης με την οποία εμφανίστηκε δίπλα στον εμφανώς ευδιάθετο David Beckham, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και το style trick που έκανε και μας έδωσε στιλιστική έμπνευση για ακόμα μία φορά.

Η βρετανίδα designer λοιπόν εμφανίστηκε με ένα σκούρο navy σύνολο από την σειρά που υπογράφει, το οποίο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι κατακόκκινες γόβες. Πρόκειται για μία εμφάνιση που δύο μαθήματα μπορεί να μας δώσει:

1) Αν αγαπάτε τις πολύ σκούρες αποχρώσεις ακόμα και την άνοιξη ή το καλοκαίρι, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σε μία πιο ζωντανή απόχρωση είναι το κλειδί για να φωτίσετε το σύνολό σας.

2) Αντίστροφα, αν σας αρέσουν οι κόκκινες γόβες σας αλλά θεωρείτε πως δεν μπορείτε να τις φοράτε πρωί, δεν υπάρχει πιο εύκολη λύση από το να τις συνδυάσετε με ένα total look σε μία μόνο απόχρωση, είτε σκούρα είτε πιο ανοιχτή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.