CELEBRITIES STAR LOOKS

H Poppy Delevingne και το wavy bob hairstyle της


TSVIGKOU

13 Ιουνίου 2018

32359143-193096914853964-1418005022100160512-n.jpg

Στις περισσότερες εμφανίσεις της κάνει τα μαλλιά της σπαστά-δείχνει να έχει φουλέψει τις τούφες με θαλασσινό αλάτι, καθώς έχουν άγρια υφή οι άκρες-, ενώ σε πιο επίσημες περιστάσεις προτιμάει πιο αυστηρό wavy look, τύπου vague.

 

H Poppy γνωρίζει καλά να συνδυάζει πάντα και το κατάλληλο μακιγιάζ. Τονίζει τα μάτια της με μολύβι και μάλιστα πολλές φορές προτιμάει το μαύρο που ταιριάζει με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της και τα ξανθά της μαλλιά, ενώ εφαρμόζει ρουζ σε φυσική, καφέ απόχρωση και τονίζει τις γωνίες του προσώπου της.

 

 

A post shared by Poppy Delevingne (@poppydelevingne) on


Πολλές φορές όταν κάνει σπαστά τα μαλλιά της, δίνει όγκο στις ρίζες ή τα πιάνει μισά. Girly χτενίσματα που ταιριάζουν απόλυτα με το μοντέρνο στιλ της αλλά και με τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου της.

 

 

A post shared by Poppy Delevingne (@poppydelevingne) on

 

Το bob hairstyle είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο stylish επιλογές. Και για το καλοκαίρι αυτό το wavy look που γίνεται απλά με την εφαρμογή salt spray και ίσως με ελάχιστο hairspray στις ρίζες για να αποκτήσει όγκο, είναι ιδανικό και σας το προτείνουμε. Do it like Poppy!

[gallery-717253]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.