CELEBRITIES STAR LOOKS

Το μυστικό πίσω από το εκκεντρικό στιλ της Lady Gaga


MMEINTANI

2 Ιουλίου 2018

94963-tud17-lg2-bbs-mag-iso-01.jpg

Η Lady Gaga φορά το ρολόι Black Bay , τόσο διαφορετικό αλλά και αυθεντικό.

Και αν το "πακέτο" αυτό στην αρχή μας ξένιζε και χρειάστηκε χρόνια μέχρι να την εκτιμήσουμε, τόσο λόγω της πολυδιάστατης περσόνας της όσο και για το αναμφισβήτητο ταλέντο της στη μουσική, η Lady Gaga κατάφερε να αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη pop κουλτούρα. Απόδειξη, τα 6 βραβεία Grammy, 1 βραβείο Golden Globe, αμέτρητα βραβεία MTV, 150 εκατομμύρια πωλήσεις σε δίσκους και πάνω από 30 εκατομμύρια σε albums. Η Lady Gaga κατάφερε να κάνει τη διασημότητα να λειτουργεί υπέρ της, χάρη στην σκληρή δουλειά, το πείσμα της, το ταλέντο της και, πολύ σημαντικό, το γεγονός ότι δεν φοβάται να τολμά.

Και αν το εκκεντρικό στιλ μοιάζει δεύτερη φύση της, η διάσημη καλλιτέχνις δεν ξεχνά ποτέ και την αξία, την ομορφιά και τη διαχρονικότητα του κλασικού. Ούσα παγκόσμιο σύμβολο του στιλ, ξέρει πολύ καλά ότι το mix & match ανάμεσα στις πιο classic αναφορές και τα πολύ μοντέρνα στοιχεία, είναι το κλειδί για ένα look ξεχωριστό, που μένει χαραγμένο στη μνήμη των άλλων. Η λεπτομέρεια που λατρεύει; Να ολοκληρώνει τα πιο ιδιαίτερα και θεατράλε outfits της με την επιτομή της κομψότητας, τα ρολόγια της ελβετικής εταιρίας ωρολογοποιίας Tudor.

To Βlack Bay είναι η επιλογή της Lada Gaga.

Γεννημένη για να κάνει το αδύνατο δυνατό και διατεθειμένη να υπερασπίζεται όποιον κρίνει πως πρέπει, εκτός από επιτυχημένη pop artist είναι και μια σπουδαία ακτιβίστρια - έχει ιδρύσει και τον οργανισμό "Born this way" με στόχο την υπεράσπιση ανθρώπων που διαφέρουν από το κατεστημένο, όπως ακριβώς και εκείνη.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να ενσαρκώνει καλύτερα όλες τις αρετές που πρεσβεύει και η Tudor, με πιο σημαντική από όλες την ικανότητα να τολμά. Και αυτό είναι που σαν αποτέλεσμα έχει όλα τα παραπάνω, την ανάδειξή της δηλαδή σε no1 καλλιτέχνη.

Στην Ελλάδα, η TUDOR διατίθεται από τη ROLEX HELLAS.

www.tudorwatch.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.