CELEBRITIES STAR LOOKS

Το look της Meghan Markle που μας θύμισε το παλιό της στιλ – πιο χαλαρή και όμορφη από ποτέ


MMEINTANI

12 Ιουλίου 2018

20180705_zaa_ap2_224.jpg

Χθες ήταν πραγματικά η μέρα της καθώς κατά τη διάρκεια επίσκεψης της βασιλικής οικογένειας στο Δουβλίνο, η Meghan Markle εμφανίστηκε όχι με ένα, όχι με δύο αλλά με τρία διαφορετικά σύνολα.

Τα 3 looks που επέλεξε θα λέγαμε ότι είχαν αρκετές διαφορές μεταξύ τους, κάνοντας την αρχή με ένα υπέροχο ταγιέρ σε olive green απόχρωση, ενώ στη συνέχεια επέλεξε ένα ιδιαίτερα κομψό μαύρο Christian Dior φόρεμα δημιουργώντας ένα girly αλλά και θηλυκό αποτέλεσμα. Το καλύτερο βέβαια το κράτησε για την Τρίτη της εμφάνιση, στο πλαίσιο της επίσκεψης της ίδιας και του Πρίγκιπα Harry σε πάρτι που διοργάνωσε στην οικία του στο Δουβλίνο ο πρέσβης της Βρετανίας.

 

A post shared by Royal Addicted (@royaladdicted2) on

Για την περίσταση, η Δούκισσα του Sussex εμφανίστηκε με ένα λιτό sleeveless μαύρο φόρεμα το οποίο αγκάλιαζε τη σιλουέτα της και έφερε την υπογραφή της Emilia Wickstead. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν το γεγονός ότι επέλεξε να αφήσει τα μαλλιά της να πέφτουν χαλαρά στους ώμους της, θυμίζοντας αρκετά το γοητευτικό και μοιραίο στιλ που είχε πριν παντρευτεί τον Harry.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.