CELEBRITIES STAR LOOKS

Mamma Mia! Here we go again: Τα looks από την πρεμιέρα θύμιζαν κατάλογο μόδας


MMEINTANI

17 Ιουλίου 2018

20180716_zaa_d20_631.jpg

Η ταινία Mamma Mia! που μας έκλεψε την καρδιά πριν μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2008, επιστρέφει φέτος για ακόμα περισσότερες συγκινήσεις, ντυμένες με την μουσική υπόκρουση των ABBA και με φόντο το ελληνικό μπλε.

Meryl Streep

Το σίκουελ Mamma Mia! Here we go again κάνει πρεμιέρα στην χώρα μας στις 20 Ιουλίου, η παγκόσμια όμως πρεμιέρα έλαβε χώρα χθες στο Λονδίνο, με τους λαμπερούς πρωταγωνιστές να εντυπωσιάζουν ποζάροντας στο κόκκινο χαλί.

Pierce Brosnan

Όπως ήταν φυσικό, όλα τα φωτογραφικά φλας έπεσαν στις λαμπερές γυναίκες του καστ, την Amanda Seyfried, την Meryl Streep και τη Lily James ενώ την παράσταση έκλεψε και η 72χρονη Cher, η οποία επίσης συμμετέχει στην ταινία. Εκεί ήταν επίσης οι άντρες πρωταγωνιστές, Colin Firth και Pierce Brosnan, οι οποίοι όσο περνούν τα χρόνια γίνονται όλο και πιο γοητευτικοί.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν τα outfits που επέλεξαν οι πρωταγωνίστριες της βραδιάς, με τη Lily James να εμφανίζεται μέσα σε μία υπέροχη μάξι δημιουργία ενώ η Amanda Seyfried κινήθηκε σε πιο σοφιστικέ μονοπάτια, επιλέγοντας ένα εφαρμοστό μαύρο κοστούμι με απλικαρισμένα φλοράλ μοτίβα και έντονο ντεκολτέ το οποίο της χάρισε ιδιαίτερο sex appeal.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.