CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Meghan Markle φόρεσε το πιο «έξυπνο» φόρεμα στην πιο chic απόχρωση


MMEINTANI

17 Ιουλίου 2018

20180717_zaa_m160_028.jpg

Μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Harry και το χρίσμα της ως Δούκισσα του Sussex, έχουμε δει τη Meghan Markle να πειραματίζεται με διάφορες αποχρώσεις στο ντύσιμό της, από έντονα χρώματα μέχρι πιο σκούρες παλέτες.

Η τελευταία της εμφάνιση όμως θα λέγαμε ότι ήταν πλήρως εναρμονισμένη με το ανάλαφρο καλοκαιρινό κλίμα αλλά και με την all time αγαπημένη της απόχρωση που δεν είναι άλλη από το blush pink.

Στο πλαίσιο επίσκεψής της στο Southbank Center του Λονδίνου με αφορμή το γεγονός ότι ο Nelson Mandela, πρώην Πρόεδρος της Νότιας Αφρικής, θα συμπλήρωνε σήμερα 100 χρόνια ζωής, η όμορφη Meghan έλαμπε στο πλάι του Πρίγκιπα Harry, με το φόρεμά της να συγκεντρώνει τα βλέμματα.

Η Δούκισσα του Sussex επέλεξε ένα trench coat dress σε blush pink απόχρωση, το οποίο συνδύασε με γόβες στον ίδιο τόνο, δημιουργώντας ένα άκρως κομψό και chic total look. Το φόρεμα ανήκει στο Καναδέζικο brand Ηouse of Nonie και κοστίζει $824 αμερικάνικα δολάρια. Λέγεται μάλιστα ότι ίσως το επέλεξε για να τιμήσει την πόλη του Τορόντο στην οποία ζούσε πριν μετακομίσει στη Βρετανία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.