CELEBRITIES STAR LOOKS

Η κόρη της Anna Wintour παντρεύτηκε για δεύτερη φορά τον αγαπημένο της με ένα νυφικό έκπληξη


MMEINTANI

20 Ιουλίου 2018

20180610_zaf_f84_604.jpg

Μία εβδομάδα μετά τον γάμο τους στο Long Island, η Bee Shaffer και ο Francesco Carrozzini επέλεξαν να ενωθούν και δεύτερη φορά με τα ιερά δεσμά του γάμου, αυτή την φορά στη γενέτειρα του δεύτερου, στο Portofino της Ιταλίας.

Η κόρη της Anna Wintour, editor-in-chief της Αμερικάνικης Vogue και ο γιος της πρώην διευθύντριας της Ιταλικής Vogue, Franca Sozzani, η οποία δεν βρίσκεται πια εν ζωή, αντάλλαξαν και πάλι γαμήλιους όρκους, σε μία μικρή και παραμυθένια τελετή όπου μάλιστα είχε απαγορευτεί η χρήση social media.

Παρόλα αυτά, σήμερα κυκλοφορούν ήδη φωτογραφίες με το νεόνυμφο ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία, με την όμορφη Bee να κλέβει την παράσταση μέσα στο νυφικό της φόρεμα, το οποίο έφερε την υπογραφή του Ιταλικού διδύμου Dolce&Gabbana. Το νυφικό που φόρεσε στον πρώτο γάμο δεν γνωρίζει κανείς ποιος το είχε σχεδιάσει ενώ λέγεται πως μάλλον θα αποκαλυφτεί στο επόμενο τεύχος της Vogue.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.