CELEBRITIES STAR LOOKS

H Meghan Markle έκανε μία εμφάνιση που θύμιζε Michelle Obama


Αφροδίτη Σακκά

7 Σεπτεμβρίου 2018

20180705_zaa_ap2_243.jpg

H Meghan Markle έκανε ένα διάλειμμα από τα κοστούμια, για να φορέσει ένα αμάνικο μπλε φόρεμα του σχεδιαστή Jason Wu - έναν από τους αγαπημένους της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Michelle Obama - για την εμφάνισή της στο gala 100 Days to Peace με τον πρίγκιπα Harry. Το look ακολουθεί δύο συνεχόμενες εμφανίσεις με κοστούμι από τη δούκισσα του Sussex, που φόρεσε ένα κοστούμι Altuzarra στα WellChild Awards την Τρίτη και ένα tuxedo dress Judith & Charles, στη παράσταση Hamilton την περασμένη εβδομάδα. Συμπλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι matching γόβες Aquazzura και ένα clutch Dior. Αυτή τη φορά, άφησε τα μαλλιά της κάτω, αντί να τα χτενίσει στον σήμα κατατεθέν κότσο της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Canada Magazine (@hellocanadamag) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Addicted (@royal.addicted) on

Οι τελευταίες εβδομάδες έχουν υπάρξει ιδιαίτερα πολυάσχολες για τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex, που φαίνεται πως έχουν επιστρέψει κανονικά στη δουλειά, μετά από τις λίγες διακοπές τους τον Αύγουστο, όπου επισκεύθηκαν την Amal και τον George Clooney στο Lake Como.

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.