CELEBRITIES STAR LOOKS

H Brigitte Macron έκανε μία πολύ ασυνήθιστη εμφάνιση


Αφροδίτη Σακκά

15 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_644178_026_1.jpg

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Brigitte Macron, έκανε μία εμφάνιση στις Βερσαλλίες για ένα επίσημο δείπνο με τον πρίγκιπα της Ιαπωνίας Naruhito και για πρώτη φορά διάλεξε κάτι αρκετά διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μπορεί για μία ακόμη φορά να άφησε το look της στα χέρια του αγαπημένου της Nicolas Ghesquière για τη Louis Vuitton, ενώ απέτισε φόρο τιμής στην Ασιατική κουλτούρα.

Το κομψό metallic mini φόρεμά της έκανε τη διαφορά σε σχέση με τις εμφανίσεις που την έχουμε συνηθίσει, οι οποίες συνήθως περιλαμβάνουν μία ουδέτερη χρωματική παλέτα σε λευκό, χρυσό και ασημί για επίσημα δείπνα. Το τελευταίο look της, λοιπόν, μοιάζει με μία εξαιρετικά φρέσκια στιλιστική προσέγγιση.

Το αστραφτερό, λιλά φόρεμα περιλάμβανε ψηλή λαιμόκοψη και μανίκια τρία-τέταρτα, καθώς και μία 60s γραμμή. Το floral print σε ασιατικό στιλ έδωσε την πινελιά κομψότητας, ενώ τα κοσμήματά της, την απαραίτητη δόση σοφιστικέ. Ένα matching ασημένιο clutch και metallic γόβες συμπλήρωσαν το look.

Δείτε ακόμη: H Angelina Jolie και η Brigitte Macron είχαν την πιο κομψή συνάντηση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.