CELEBRITIES STAR LOOKS

Ο λόγος που δεν θα δούμε ποτέ την Meghan Markle με κόκκινο κραγιόν


The Jennettes

15 Σεπτεμβρίου 2018

20180717_zaa_m160_0111.jpg

Η δούκισσα του Sussex είναι γνωστή για το ότι είναι μεγάλη fun του φυσικού make up, κι αυτό φάνηκε και από το χαλαρό της look ακόμα και την μέρα του γάμου της. Και τώρα, ο φίλος και make up artist της, Daniel Martin, μίλησε για τον λόγο που η Markle προτιμά το φυσικό look, ενώ αποκάλυψε το ένα trend το οποίο δεν πρόκειται να δοκιμάσει ποτέ: το κόκκινο κραγιόν.

Ο Martin - ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το make up της Meghan την μέρα του γάμου της - είχε πει στο παρελθόν πως όταν η δούκισσα πήγε ταξίδι στην Ιρλανδία με τον πρίγκιπα Harry τον Ιούλιο, έκανε μόνη της το make up της, όπως και σε άλλες βασιλικές υποχρεώσεις της κι αυτό δεν έχει αλλάξει. "Έχει νιώσει πιο άνετα με το να κάνει μόνη της το make up της," είπε στο People. "Λατρεύει το make up και είναι καλή σε αυτό. Δεν βιάζεται - απλά προσπαθεί να βαφτεί και να φύγει".

Ο Martin μίλησε επίσης για τα beauty trends που δεν προτιμά η δούκισσα του Sussex.

"Τη μοναδική φορά που φόρεσε κόκκινο κραγιόν, απλά δεν ένιωθε άνετα. Της αρέσει να μιλά και δεν θέλει να πρέπει να ανησυχεί για τίποτα. Έχουν τόσες βασιλικές υποχρεώσεις, που απλά πρέπει να περιοριστείς σε αυτά που ξέρεις και σε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και να είσαι εντάξει με αυτό".

 

Δείτε ακόμη: Πώς θα πετύχετε το make up style της Meghan Markle

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.