CELEBRITIES STAR LOOKS

H Natasha Lyonne φοράει Vassili Zoulia στο κόκκινο χαλί των Emmys 2018


Αφροδίτη Σακκά

18 Σεπτεμβρίου 2018

063_1035137440.jpg

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν τα 70ά Emmy Awards στο Microsoft Theater του Los Angeles, γιορτάζοντας τις καλύτερες παραγωγές και ερμηνείες της βιομηχανίας της τηλεόρασης. Το red carpet ήταν πιο εντυπωσιακό από ποτέ: haute couture τουαλέτες, πολυτελή υφάσματα, έντονα χρώματα και περίτεχνες λεπτομέρειες.

Ανάμεσα στα looks που ξεχώρισαν τη βραδιά των Emmys 2018, ήταν και μία δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Vassili Zoulia, με την οποία εμφανίστηκε η γνωστή ηθοποιός της αγαπημένης σειράς όλων Orange is the new Black, Natasha Lyonne. Το φόρεμα αποτελούταν από κομψή, κόκκινη δαντέλα και περιλάμβανε μακριά μανίκια και αριστοκρατική ουρά στο τελείωμα. Η Lyonne συνδύασε τη δημιουργία παπούτσια Jimmy Choo και διαμάντια Forevermark. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vassilis Zoulias (@vzoulias) on

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μία από τις δημιουργίες του Vassili Zoulia στο red carpet, αφού τον Ιανουάριο, η ηθοποιός Alison Brie βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τις πιο καλοντυμένες στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών 2018, με ένα κομμάτι το οποίο ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε για το πρώτο ελληνικό fashion show Υψηλής Ραπτικής, Hautes Grecians, που διοργανώθηκε τον Οκτώβριο του 2017. Το Δεκέμβριο του 2017, η Laura Dern εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Downsizing με ένα κομμάτι από τη χειμερινή συλλογή Vassilis Zoulias, ενώ τον Μάιο του 2018 η ηθοποιός Mindy Kaling φόρεσε μία εντυπωσιακή δημιουργία του σχεδιαστή στο Met Gala.

O Vassilis Zoulias θα δώσει το παρών και στο φετινό Hautes Grecians που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου. Για να ζήσετε και εσείς από κοντά την εμπειρία του Hautes Grecians κλείστε τη θέση σας εδώ.

 

Δείτε ακόμη: Οι καλύτερες red carpet εμφανίσεις των Emmy Awards 2018

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.