ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2018: O θεσμός της Ελληνικής μόδας φέτος θα «απογειώσει» τις αισθήσεις σας


15 Σεπτεμβρίου 2018

hautes_grecians_2018_april_sponsors.jpg

Το jenny.gr διοργανώνει το δεύτερο “Hautes Grecians, το μεγαλύτερο fashion show Υψηλής Ραπτικής την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το 2ο Hautes Grecians τολμά μια πρωτοποριακή εκδήλωση. Να πραγματοποιήσει ένα fashion show μέσα σε αεροδρόμιο και συγκεκριμένα σε ένα από τα δύο υπόστεγα συντήρησης της Τεχνικής Βάσης της AEGEAN, την ώρα που ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συνεχίζει να λειτουργεί απρόσκοπτα.

Ο εντυπωσιακός χώρος, η παρουσία ενός αεροπλάνου, η μοναδική εμπειρία επιβίβασης, όλα συντελούν στο να βιώσουν οι καλεσμένοι το μεγαλείο και τη μοναδικότητα της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής. Η Αθήνα, πυλώνας πολιτισμού και παγκόσμιας έμπνευσης, γίνεται για τις 26 Σεπτεμβρίου ο απόλυτος fashion προορισμός.

H φετινή διοργάνωση του Hautes Grecians στηρίζει τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ" με την διάθεση προσκλήσεων προς πώληση. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις προσκλήσεις θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ".

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» αγκαλιάζει την διοργάνωση διαθέτοντας όλες του τις δυνάμεις για την ομαλή διεξαγωγή της.

Η AEGEAN παρέχει ένα από τα δύο υπόστεγα συντήρησης της τεχνικής βάσης της για την πραγματοποίηση του show καθώς και ένα Airbus A320 που θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής στο main venue. Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν ένα από τα δύο υπόστεγα συντήρησης της Τεχνικής Βάσης της AEGEAN και να βιώσουν μία πραγματική εμπειρία πτήσης, αφού η διαδικασία «επιβίβασης» απαιτεί check in, για το οποίο χρειάζεται υποχρεωτικά να έχουν μαζί τους την ταυτότητα και την εκτυπωμένη πρόσκληση.

Στο catwalk θα συμμετάσχουν οι καταξιωμένοι σχεδιαστές και πρωτοπόροι της Ελληνικής Μόδας: Atelier Loukia, Deux Hommes, Laskaris και Vassilis Emmanuel Zoulias ενώ μαζί τους θα βρίσκεται η Βασιλική Γραμμένου, η νέα σχεδιάστρια που επιλέχθηκε κατόπιν του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε στο site jenny.gr.

Σε μία τόσο λαμπερή βραδιά μόδας και δημιουργίας δεν θα μπορούσε να λείπει η Moët & Chandon η οποία στηρίζει πάντα την υψηλή ραπτική και το θεσμό της μόδας Hautes Grecians, γιορτάζοντας τη μαγεία της ομορφιάς και της δημιουργίας. Υπάρχει, αλήθεια, πιο μαγικός τρόπος να κορυφωθεί μια βραδιά μόδας και στιλ, από την παρουσία της πιο stylish σαμπάνιας; Η Moët & Chandon θα στηρίξει αυτήν τη βραδιά μόδας, γιορτάζοντας τη μαγεία του στιλ. Παράλληλα, πιστή στην φιλανθρωπική της πρωτοβουλία, η Moet προτρέπει όλους να κάνουν “toast for a cause” υψώνοντάς ένα ποτήρι Moët & Chandon προς τιμή του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και της πολύτιμης δράσης του.

Η MAC cosmetics & oι επαγγελματίες MAC makeup artists θα επιμεληθούν το μακιγιάζ όλων των συντελεστών του show ενώ το άρωμα Jean Paul GaultierScandal θα αρωματίσει τα μοντέλα της επίδειξης.

Την φροντίδα της επιδερμίδας των μοντέλων θα επιμεληθεί η Estée Lauder για λάμψη και ενυδάτωση.

Το styling των μαλλιών, που θα ολοκληρώσει τα looks των μοναδικών στο είδος τους σχεδιαστών, θα πραγματοποιηθεί με τα προϊόντα styling OSIS+ Session Label της Schwarzkopf Professional.

H πάντα αφοσιωμένη στη δημιουργικότητα Schwarzkopf Professional, σε συνεργασία με τον κορυφαίο Hair Expert Ηλία Ζάρμπαλη και την ομάδα του, θα επιμεληθούν τη δημιουργία των ξεχωριστών looks.

Η NAK shoes αναλαμβάνει να ντύσει τα βήματα των μοντέλων στο catwalk και να πλαισιώσει το backstage με τα υπέροχα παπούτσια της συλλογής.

Η Honda με το νέο Honda Jazz στον χώρο της εκδήλωσης, έρχεται να δέσει το κλασικό με το μοντέρνο, το διαχρονικό με το νέο, τη δημιουργία με τη δυναμική.

Τα προϊόντα DEMAK’UP αναλαμβάνουν τον καθαρισμό και την περιποίηση της επιδερμίδας των μοντέλων μετά το catwalk.

Για να ζήσετε και εσείς από κοντά την εμπειρία του Hautes Grecians κλείστε τη θέση σας εδώ.

#HautesGrecians #HG18

WE SUPPORTΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ