CELEBRITIES STAR LOOKS

Ευτυχισμένο 1999: Η εμφάνιση της Celine Dion που μας θύμησε το look της 20 χρόνια πριν


21 Νοεμβρίου 2019

Ευτυχισμένο 1999: Η εμφάνιση της Celine Dion που μας θύμησε το look της 20 χρόνια πριν

Η Celine Dion έχει αναδειχθεί σε style icon τα τελευταία χρόνια, αλλά οι αληθινοί θαυμαστές της γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα πάντα ήταν. Όπως όταν περπάτησε το κόκκινο χαλί φορώντας ένα blazer ανάποδα. Θυμάστε αλήθεια τα look της από το 1999;

Kι όμως σήμερα  μοιάζει να ξαναζούμε το 1999, αφού το τελευταίο της look κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της Courage μας γύρισε  πίσω στο χρόνο. Τα μανίκια στη μεταξωτή δημιουργία του Alexandre Vauthier είναι statement όπως αρμόζουν σε μία κορυφαία ερμηνεύτρια και star.

Πριν από 20 χρόνια, στην περιοδεία της Let's Talk About Love, η Dion φορούσε επί σκηνής ένα παρόμοιο outfit με εξίσου εντυπωσιακά μεγάλα μανίκια. Δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε αν εκείνη και οι στυλίστες της αποφάσισαν να τιμήσουν τα ωραιότερα look της καριέρας της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι λατρεύει να μας εντυπωσιάζει. 

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.