CELEBRITIES STAR LOOKS

AMA’s 2019: H Christina Aguilera εμφανίστηκε με σύνολο που θύμισε το iconic look της Κylie Minogue από video clip του 2001


Μάρθα Κουμπάνη

25 Νοεμβρίου 2019

AMA’s 2019: H Christina Aguilera εμφανίστηκε με σύνολο που θύμισε το iconic look της Κylie Minogue από video clip του 2001

Christina Aguilera και Κylie Minogue. Δύο διάσημες τραγουδίστριες που μεσουράνησαν στο τέλος της δεκαετίας του 90 και στα 00s. Δύο popstars που έγραψαν την δική τους ιστορία στην μουσική και μας ξεσήκωσαν με τους ρυθμούς τους. Στην πρόσφατη εμφάνιση της, η Αguilera στα βραβεία AMA 2019 εμφανίστηκε με ολόλευκη δημιουργία δια χειρός Jean Paul Gaultier.  Η ολόσωμη φόρμα με την κουκούλα, ήταν κεντημένη με κρύσταλλα, ενώ ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο, ήταν οι έντονοι ώμοι.
H εμφάνιση της αυτή μας γύρισε πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στο 2001 και στο iconic Look της Minogue στο video του τραγουδιού Can’t Get You Out Of My Head.

jenny.gr


Το βίντεο κυκλοφόρησε στις 11 Αυγούστου 2001, με την Minogue να οδηγεί ένα σπορ αυτοκίνητο De Tomaso Mangusta, ενώ τραγουδάει το πλέον αναγνωρίσιμο "la la la" του τραγουδιού. Εκείνη η jumpsuit, ήταν του σχεδιαστή της μόδας Fee Doran με έδρα το Λονδίνο.
 Και μπορεί η Christina Aguilera να θεωρήθηκε από τις πιο καλοντυμένς της βραδιά όμως we can’t get out of head τo εμβληματικό tracksuit με το αβυσσαλέο ντεκολτέ και τους ανοιχτούς ώμους της μικροσκοπικής Minogue.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.