COOKING

Κοτόπουλο στη σχάρα με λευκή σάλτσα


17 Ιουνίου 2012

feta-cheese.jpg

Ένα φαγητό που αρέσει σε όλους σε μία πολύ γευστική και μοντέρνα εκδοχή.

Υλικά:2 στήθη κοτόπουλου 200ml κρέμα γάλακτος 1 πιπεριά πορτοκαλί 1 πιπεριά κίτρινη 1 πιπεριά πράσινη 1 ντομάτα μεσαία 100gr φέτα 1 κουταλάκι γλυκού μουστάρδα Ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέριΕκτέλεση: Αλείψτε τα στήθη κοτόπουλου με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίστε τα με αλάτι και ψήστε τα στη σχάρα ή στο φούρνο. Ψιλοκόψτε σε κύβους όλα τα λαχανικά και τη φέτα. Σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρολάκι σοτάρετε ελαφρώς όλα τα λαχανικά για περίπου 2-3 λεπτά, προσθέστε τη μουστάρδα, ανακατέψτε λίγο, προσθέστε και την κρέμα γάλακτος και αλατοπιπερώστε. Αφήστε τη σάλτσα να σιγοβράσει για περίπου 10 λεπτά και αποσύρετε από τη φωτιά. Τέλος, προσθέστε την φέτα σε κύβους, ανακατέψτε καλά τη σάλτσα και περιχύστε τα φιλέτα κοτόπουλου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.