COOKING

Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι: Γιατί πρέπει να επιλέγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα με διατροφικά πλεονεκτήματα υγείας


JTeam

6 Μαρτίου 2023

Κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι: Γιατί πρέπει να επιλέγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα με διατροφικά πλεονεκτήματα υγείας
Με αφορμή το νέο βραβείο ανώτερης γεύσης που κατέκτησε το Ελαιοπουλάκι®, γέννημα θρέμμα Αγγελάκη, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τον εξέχοντα ρόλο που παίζουν τα προϊόντα υψηλής ποιότητας στην υγεία μας.

Το φαγητό αποτελεί ιεροτελεστία για τους περισσότερους από εμάς. Κάθε φορά που καθόμαστε στο τραπέζι μας για να φάμε, προσέχουμε όλες τις λεπτομέρειες. Από το τραπεζομάντηλο, μέχρι τα απαραίτητα συνοδευτικά για το γεύμα μας. Δεν θα έπρεπε, όμως, να δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή και στο περιεχόμενο του πιάτου μας; Nα απολαμβάνουμε ποιοτικά προϊόντα, νόστιμα, αλλά και θρεπτικά, που να συμβάλλουν στην καλή μας υγεία;

Όπως, λοιπόν, συμβαίνει με τα λαχανικά, τα οποία θέλουμε να έρχονται απευθείας από τη φύση στο πιάτο μας, το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τα κρεατικά και πιο συγκεκριμένα το κοτόπουλο, μια τροφή γεμάτη υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, που περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεται το σώμα μας για να λειτουργεί σωστά. Το Ελαιοπουλάκι ®, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι το μοναδικό ελληνικό κοτόπουλο που τρέφεται με 100% φυτικές τροφές, 55% καλαμπόκι και 2% ελαιόλαδο, σε ιδιόκτητες φάρμες της εταιρείας, με φροντίδα και σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Μάλιστα, η πατενταρισμένη διατροφή και ο ποιοτικός τρόπος εκτροφής του, κάνουν το κρέας του ζουμερό, λαχταριστό και χρυσαφένιο καθιστώντας το, την τέλεια επιλογή για κάθε γεύμα. Γιατί, όμως, ξεχωρίζει; Αρχικά για το χρυσαφένιο χρώμα στο δέρμα και το κρέας που προσδίδει ο συνδυασμός του Ελαιόλαδου με το καλαμπόκι στη διατροφή του. Έπειτα, έχουμε να κάνουμε με ένα ζουμερό κρέας, με πλούσια μεστή γεύση, το οποίο είναι ταυτόχρονα εξαιρετικά υγιεινό.

Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Βιταμίνες Β3 και Β6 που προσφέρουν στον οργανισμό αντιοξειδωτική προστασία και βοηθούν στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού και του νευρικού συστήματος θωρακίζοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Επίσης, ξεχωρίζει για την υψηλή περιεκτικότητα σε Σελήνιο χάρις στη Βιταμίνη Ε που περιέχει το ελαιόλαδο , η οποία βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση του Σεληνίου που περιέχει η 100% φυτική τροφή των πουλερικών. Το Σελήνιο είναι άλλωστε αυτό που θωρακίζει το ανοσοποιητικό μας.

Ελαιοπουλάκι®, το βραβευμένο

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως για ακόμη μια χρονιά το κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι ® γέννημα θρέμμα Αγγελάκη ξεχώρισε για την ανώτερη γεύση του στα Superior Taste Awards 2023 (με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης και δύο χρυσά αστέρια από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (ITI) στις Βρυξέλλες, κερδίζοντας αυτή τη διάκριση ανάμεσα σε περισσότερα από 2.000 προϊόντα τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο.

Ένα βραβείο που είχε ξαναλάβει το 2019 γεγονός που επιβεβαιώνει την σταθερή πίστη στην ποιοτητα και γεύση. Συνολικά το Ελαιπουλάκι® αθροίζει 10 βραβεία από διεθνείς, ευρωπαϊκούς αλλά και ελληνικούς διαγωνισμούς συνεχίζοντας επάξια να υπερασπίζεται την υπεροχή του σε επίπεδο καινοτομίας, ποιότητας, γεύσης αλλά και υγιεινής διατροφής.

Ελαιοπουλάκι®, το θρεπτικό

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, δεν μιλάμε για ένα απλό κοτόπουλο. Το δημοφιλές Ελαιοπουλάκι® αποτελεί ένα πατενταρισμένο κοτόπουλο που τρέφεται με 100% φυτικές τροφές, οι οποίες βασίζονται στο αγνό ελαιόλαδο και το καλαμπόκι, κάνοντάς το νόστιμο, αλλά και υγιεινό ταυτόχρονα. Πρόκειται για ένα προϊόν που μετουσιώνει όλες τις αξίες που πρεσβεύει η οικογένεια Αγγελάκης.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για το μοναδικό Ελαιοπουλάκι ® εδώ.