
Το Πάσχα πέρασε και πέρα από όμορφες αναμνήσεις (και ένα μικρό φούσκωμα από το πολύ φαγητό) μας άφησε και κάποια φαγητά στις κουζίνες μας που -παρά την μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε στα οικογενειακά τραπέζια- δεν καταναλώθηκαν ακόμα. Επειδή, όμως, όσο υπέρ των εθίμων είμαστε, τόσο τασσόμαστε κατά του food waste, έχουμε, σε επικοινωνία με την αγαπημένη food blogger Surtuko, να σας προτείνουμε μερικές πολύ ωραίες ιδέες για τα leftovers του πασχαλινού σας τραπεζιού.
Ποια είναι η Surtuko;
Για όσους δεν την ξέρετε ήδη, η Surtuko -κατά κόσμον Μαριάννα- μας παρουσιάζεται λέγοντάς μας πως “αν μαγειρεύεις για 1 ή 2 άτομα, και θέλεις να τρως διαφορετικό φαγητό κάθε μέρα χωρίς να είσαι κλεισμένο σε μία κουζίνα, ή ψάχνεις ιδέες για να φας έξω, τότε θα κάνουμε πολύ καλή παρέα!”.
Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr
Ανακάλυψε εύκολες και νόστιμες συνταγές για κάθε μέρα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.