COOKING

Τελευταία στιγμή αποφασίζεται ρεβεγιόν στα πεθερικά; Φτιάξε πίτα του βοσκού με πουρέ μανιταριών


Branded Content Team

22 Δεκεμβρίου 2023

Τελευταία στιγμή αποφασίζεται ρεβεγιόν στα πεθερικά; Φτιάξε πίτα του βοσκού με πουρέ μανιταριών
Η πιο λαχταριστή συνταγή που θα σε σώσει ακόμα και τελευταία στιγμή

Σίγουρα αναζητάς ευκαιρίες για να χτίσεις περισσότερο τις σχέσεις σου με τα πεθερικά σου. Να γνωριστείτε καλύτερα και να έρθετε πιο κοντά. Ψάχνεις τρόπους ώστε να μένουν χαρούμενοι και, όταν τα καταφέρνεις, όπως και να το κάνουμε, νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση. Ότι προστέθηκε άλλο ένα «λιθαράκι» στη σχέση σας. Γι’ αυτό και κάθε απρόβλεπτη συγκέντρωση μαζί τους, έχει τη δύναμη να «ταρακουνήσει». Ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα.

Jenny.Gr

Αυτές οι γιορτινές μέρες είναι γεμάτες τραπέζια. Λογικά έχεις ήδη συζητήσει πού και πότε θα γίνει το κάθε τραπέζι, αλλά έλα που προκύπτουν και ξαφνικές αλλαγές. Κι αν σε αυτές είναι να κάνεις ρεβεγιόν στο σπίτι των πεθερικών και όχι στο δικό σου ή κάπου έξω, πρέπει να προετοιμαστείς αναλόγως. Ψυχραιμία, όμως! Γιατί τα Μαγειρέματα ΓΙΩΤΗΣ είναι εδώ για να σου «λύσουν» τα χέρια.

Με τα Μαγειρέματα ΓΙΩΤΗΣ μπορείς αυτές τις γιορτές να έχεις φανταστικά πιάτα στα χέρια σου σε πολύ λίγο χρόνο. Και, μάλιστα, όχι απλά πιάτα, αλλά το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, σαν από επαγγελματία σεφ.

Πάμε, οπότε, στο θέμα πεθερικά. Τι φαγητό να φτιάξεις αν ξαφνικά αποφασιστεί πως θα κάνεις ρεβεγιόν στο σπίτι τους; Μία «ψαγμένη» και πεντανόστιμη πίτα του βοσκού με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ. Γιατί η νέα γεύση πουρέ σε βοηθάει να φτιάξεις σε χρόνο dt homemade gourmet πιάτα, ώστε να εντυπωσιάσεις πανεύκολα αυτές τις γιορτές με τα πιάτα σου. Και ποιος να αντισταθεί στην ιδιαίτερη γεύση της τρούφας; Απλά καταπληκτική!

Δες πώς θα τη φτιάξεις.

Jenny.Gr

Η συνταγή για την πίτα του βοσκού με πουρέ μανιταριών

Υλικά

1 κουτί Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ

300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα

550 ml (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό

500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο

2 καρότα ψιλοκομμένα

1 κολοκύθι ψιλοκομμένο

200 γρ. αρακά

30 γρ. (4 κουτ. σούπας) κρασί κόκκινο

50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο

200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) τομάτα ψιλοκομμένη

1/2 κουτ. γλυκού μπαχάρι

1/2 κουτ. γλυκού κανέλα

60 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) παρμεζάνα τριμμένη

αλάτι

πιπέρι

λίγο βούτυρο για το ταψί

Εκτέλεση

-Ετοιμάζουμε τον Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.

-Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, σοτάρουμε καλά τον κιμά και στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα λαχανικά.

-Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την τομάτα και τα μπαχαρικά.

-Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά.

-Βγάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε 3 κουταλιές από τον έτοιμο πουρέ και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις.

Jenny.Gr

Όπως βλέπεις, λύσεις υπάρχουν για να εντυπωσιάσεις γαστρονομικά αυτές τις γιορτές και, μάλιστα, σε χρόνο που δεν περίμενες ότι θα γινόταν. Τα μόνα που χρειάζεσαι είναι θέληση, χριστουγεννιάτικα τραγούδια για μουσική υπόκρουση και τον Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ. Τα πεθερικά σου θα σου ζητάνε σίγουρα τη συνταγή!

Για περισσότερες συνταγές με Πουρέ ΓΙΩΤΗΣ, πάτα εδώ.

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.