COOKING SUGAR, SUGAR

Φτιάξτε το πιο εύκολο παγωτό σάντουιτς


1 Αυγούστου 2016

biscotto_gelato.jpg

Συστατικά:

  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • 120 ml συμπυκνωμένο γάλα
  • 12 μπισκότα

Διαδικασία: 

Ξεκινήστε από την προετοιμασία του παγωτού : χτυπήστε την κρέμα γάλακτος με ένα ηλεκτρικό μίξερ, στη συνέχεια, προσθέστε το συμπυκνωμένο γάλα απαλά με μια σπάτουλα. Βάλτε το μίγμα σε ένα αεροστεγές δοχείο και τοποθετήστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.

Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, αφήστε το παγωτό σε θερμοκρασία δωματίου για δύο λεπτά. Με ένα κουτάλι πάρτε μια μπάλα και τοποθετήστε τη σε ένα μπισκότο , σκεπάζετε  με ένα άλλο μπισκότο και πιέζετε απαλά για να σχηματιστεί το παγωτό μπισκότο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.