COOKING SUGAR, SUGAR

Τρουφάκια σοκολάτας με καρύδα


14 Σεπτεμβρίου 2016

cefd1596-6dfa-4d60-8cab-6b52fcc6c9be-food52-05-14-13-1375.jpg

Συστατικά: 

  • 1/2 φλιτζάνι σοκολάτα μπίτερ
  • 1/2 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
  • 1/3 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου
  • 3 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
  • Μια πρέζα θαλασσινό αλάτι
  • 1 1/4 φλιτζάνι καρύδα τριμμένη

Προετοιμασία: 

Σε μια μεσαίου μεγέθους κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το σιρόπι, το κακάο, τη βανίλια και το αλάτι. Ανακατεύουμε και μετά από 3 με 4 λεπτά βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την καρύδα. Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει και σχηματίζουμε μικρές μπάλες. Μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον καρύδα από πάνω. Βάζουμε τις τρούφες στο ψυγείο για τουλάχιστον 20 λεπτά και είναι έτοιμες για απόλαυση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.