COOKING SUGAR, SUGAR

Κρέπες με σοκολάτα και μπανάνα: Από τη Γαλλία στο πιάτο σας


21 Ιανουαρίου 2017

almond-oat-banana-crepes-5.jpg

Υλικά

2 φλιτζάνια γάλα

2 φλιτζάνια αλεύρι

2 αυγά

1 κουταλάκι ζάχαρη

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

Για τη γέμιση

6 μπανάνες

Πάστα σοκολάτας

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν χυλός.  Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζετε λίγο βούτυρο και όταν ζεσταθεί ρίχνετε 3 κουταλιές για κάθε κρέπα. Όταν γίνει από τη μια πλευρά γυρνάτε και ψήνετε και από την άλλη. Όταν τελειώσει ο χυλός αλείφετε τις κρέπες με πάστα σοκολάτας και απλώνετε κομματάκια μπανάνας τις διπλώνετε και είναι έτοιμες. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.