COOKING SUGAR, SUGAR

Κρέπες με σοκολάτα και μπανάνα: Από τη Γαλλία στο πιάτο σας


21 Ιανουαρίου 2017

almond-oat-banana-crepes-5.jpg

Υλικά

2 φλιτζάνια γάλα

2 φλιτζάνια αλεύρι

2 αυγά

1 κουταλάκι ζάχαρη

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

Για τη γέμιση

6 μπανάνες

Πάστα σοκολάτας

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν χυλός.  Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζετε λίγο βούτυρο και όταν ζεσταθεί ρίχνετε 3 κουταλιές για κάθε κρέπα. Όταν γίνει από τη μια πλευρά γυρνάτε και ψήνετε και από την άλλη. Όταν τελειώσει ο χυλός αλείφετε τις κρέπες με πάστα σοκολάτας και απλώνετε κομματάκια μπανάνας τις διπλώνετε και είναι έτοιμες. 

Google News logo

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.