Υλικά
210 γραμμάρια αλεύρι
90 γραμμάρια ζάχαρη
125 γραμμάρια γιαούρτι
45 γραμμάρια κακάο σε σκόνη
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
80 ml ελαιόλαδο
Διαδικασία
Ρίχνουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το κακάο σε σκόνη. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Ύστερα προσθέτουμε το γιαούρτι και το λάδι και ανακατεύουμε ξανά. Από τη στιγμή που θα σχηματιστεί ένα ομοιογενές μείγμα, πλάθουμε τα μπισκότα και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.