Απολαμβάνουμε το πιο νόστιμο κέικ με πορτοκάλι και σίγουρα δεν μένουμε στο ένα κομμάτι
14 Μαΐου 2017
Υλικά
2 φλιτζάνια αλεύρι
4 αυγά
2 φλιτζάνια ζάχαρη
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 πορτοκάλια ξύσμα και ο χυμός τους
1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ
½ κουτ. του γλυκού κανέλλα
Μια χούφτα καρύδια αλεσμένα στο multi
Μια χούφτα σταφίδες
Εκτέλεση
Χτυπάτε στον μίξερ τη ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και να γίνει ένα αφράτο μίγμα. Στη συνέχεια προσθέτετε το ελαιόλαδο, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το χυμό και το ξύσμα των πορτοκαλιών, την κανέλα και συνεχίζετε να χτυπάτε. Στο τέλος, ρίχνετε τις σταφίδες, τα καρύδια και χτυπάτε για λίγο ακόμα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.