Υλικά
3 αυγά
120 γραμμάρια τυρί κρέμα
120 γραμμάρια λευκής σοκολάτας
Εκτέλεση
Ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια και αφήνουμε τα τελευταία στο ψυγείο για να κρυώσουν. Στη συνέχεια λειώνουμε τη σοκολάτα μέχρι να γίνει μια κρέμα. Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να γίνει μαρέγκα. Ενώνουμε τα ασπράδια μαζί με τη σοκολάτα, τους κρόκους αφού τους έχουμε χτυπήσει και το τυρί. Σε αυτό το σημείο ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ταψί για κέικ και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά στους 170 βαθμούς και στη συνέχεια για άλλα 15 λεπτά στους 160 βαθμούς. Μόλις είναι έτοιμο το cheesecake το αφήνουμε στο φούρνο για άλλα 15 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.