COOKING SUGAR, SUGAR

Φτιάχνουμε παγωτό με μόνο 3 υλικά


1 Ιουνίου 2018

alexandra-gorn-260985-unsplash.jpg

Yλικά

250ml σαντιγί

200ml κρέμα καρύδας

120 γραμμάρια ινδοκάρυδο

Εκτέλεση

Το πρώτο που κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε το μπολ και τους αναδευτήρες τους μίξερ στο ψυγείο για αρκετή ώρα μέχρι να κρυώσουν.  Στη συνέχεια χτυπάμε καλά τη συνταγή και όταν ομογενοποιηθεί, προσθέτουμε με μικρές δόσεις την κρέμα καρύδας και συμπληρώνουμε με ινδοκάρυδο. Τοποθετούμε το μπολ του μίξερ στην κατάψυξη και αφήνουμε μέχρι να κρυώσει καλά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.