Yλικά
250ml σαντιγί
200ml κρέμα καρύδας
120 γραμμάρια ινδοκάρυδο
Εκτέλεση
Το πρώτο που κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε το μπολ και τους αναδευτήρες τους μίξερ στο ψυγείο για αρκετή ώρα μέχρι να κρυώσουν. Στη συνέχεια χτυπάμε καλά τη συνταγή και όταν ομογενοποιηθεί, προσθέτουμε με μικρές δόσεις την κρέμα καρύδας και συμπληρώνουμε με ινδοκάρυδο. Τοποθετούμε το μπολ του μίξερ στην κατάψυξη και αφήνουμε μέχρι να κρυώσει καλά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.