
Υλικά
160 γραμμάρια αλεύρι
450 ml γάλα
50 ml χυμό πορτοκαλιού
130 γραμμάρια ζάχαρη
4 Αυγά
1 φλούδα πορτοκαλιού τριμμένη
1 βανίλια
Λίγη ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Χτυπάμε με τη βοήθεια ενός μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να έχουμε ένα αφράτο μίγμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, τη βανίλια και την τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα. Τέλος ρίχνουμε το γάλα αφού το έχουμε λίγο ζεστάνει και το χυμό πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου μία ώρα. Όταν είναι έτοιμο αν θέλουμε ρίχνουμε ζάχαρη άχνη.
Διαβάζονται Τώρα
- 11 "ύπουλα" σημάδια ναρκισσισμού που ξεγελούν τους περισσότερους
- Η Σαρλίζ Θερόν απενοχοποιεί το age gap και τα situationships με τον καλύτερο τρόπο - “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν εκπληκτικό”
- Οι άνθρωποι με υψηλό EQ ακολουθούν τον κανόνα 3-10, για να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις - Και δεν σφάλλουν ποτέ
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.