Αφράτη και ελαφριά vegan μους σοκολάτας που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι

Δευτέρα 16 Σεπτέμβριος 2019

Είναι τόσο αφράτη και ελαφριά που δεν θα θέλετε να τελειώσει. 

Υλικά

1 κουτάκι κρέμα καρύδας

2 κ.σ.  αγαύη

4 κ.σ. κακάο σε σκόνη

1/4 κ.γ. απόσταγμα βανίλιας

Εκτέλεση

Αφήνουμε την κρέμα καρύδας στο ψυγείο από το προηγούμενο βράδυ. Την επόμενη ημέρα την ανοίγουμε και αδειάζουμε μόνο το νερό σε ένα μπολ (εάν θέλουμε το φυλάμε για άλλες χρήσεις).

Σε ένα άλλο μπολ αδειάζουμε την κρέμα και τη χτυπάμε με ένα μίξερ. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε πάλι μέχρι να γίνει αφράτη η μους. 

Τη βάζουμε σε μπολάκια και την απολαμβάνουμε. Εάν θέλουμε μπορούμε να γαρνίρουμε με ξηρούς καρπούς ή τριμμένη καρύδα.